FETÖ'nün hücre evleri deşifre oldu! Kritik ismin damadı da gözaltında

FETÖ'nün hücre evleri deşifre oldu! Kritik ismin damadı da gözaltında

Son dakika haberi... İzmir merkezli FETÖ'nün hücre evlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gözaltına alınanlar arasında örgütün sözde Türkiye imamı Mustafa Özcan'ın damadı ile çok sayıda sözde örgüt imamı bulunuyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının yakalanmamak için sık sık adres değiştirdikleri ve örgütsel kaydı bulunmayan akrabaları aracılığıyla kiraladıkları hücre evlerinde faaliyetlerine devam ettiklerini tespit etti.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, belirlenen şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenlendi.

FETÖ'NÜN SÖZDE TÜRKİYE İMAMININ DAMADI DA GÖZALTINDA

Sabah saatlerinde İzmir merkezli gerçekleştirilen operasyonda, aralarında FETÖ'nün sözde Türkiye imamı Mustafa Özcan'ın damadı M.B, Karşıyaka ve Hatay il imamları, TSK ve emniyet mahrem imamları, eğitim danışmanları ve büyük bölge talebe mesullerinin de bulunduğu 66 zanlı yakalandı. 

20201204-2-45683071-60308213.jpg

Söz konusu adreslerdeki aramalarda 11 sahte kimlik, 16 bin 600 dolar, 3 bin 700 avro, 90 bin lira ve dijital materyaller ele geçirildi. 

Şüpheliler ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN