Formula 1 Türkiye ne zaman ve seyircisiz mi? İstanbul Valiliği açıkladı

Formula 1 Türkiye ne zaman ve seyircisiz mi? İstanbul Valiliği açıkladı

İstanbul Valiliği, 15 Kasım 2020’de Istanbul’da düzenlenecek ‘Formula 1 seyircisiz mi izlenecek?’ sorusuna cevap verdi. Peki Formula 1 Türkiye ne zaman ve hangi kanalda yayınalanacak? Tüm bilgiler haberimizde…

15 Kasım'da İstanbul Park'ta gerçekleştirilecek F1 İstanbul GP’si için İstanbul Valiliği’nden açıklama yapıldı. Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgınından dolayı seyircili ya da seyircisiz nasıl yapılacağı merak konusu olan Formula 1 Türkiye için karar verildi.

F1 SEYİRCİSİZ Mİ?

İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada 15 Kasım’daki yarış için İstanbul İl Pandemi Kurulunun ‘Formula-1 DHL Turkish Grand Prix 2020’ yarışının seyircisiz yapılması yönündeki tavsiye kararı kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından Formula 1 Türkiye yarışın seyircisiz yapılmasına karar verildiği aktarıldı.

Intercity İstanbul Park'ta 13-15 Kasım’da yapılacak Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin biletleri 14 kategoride satışa sunulmuştu. Biletler, sıralama turları, antrenman ve yarış gününü kapsayacak bir biçimde kombine olarak alınıyordu.

formula-1-turkiye-ne-zaman-ve-seyircisiz-mi-istanbul-valiligi-acikladii.jpeg

Biletix üzerinden satışa çıkan biletler, üç günlük kombine olarak ilk 24 saatte 90 Türk lirası ile 1900 Türk lirası arasında, ardından da 120 Türk lirası ile 2 bin 750 Türk lirası arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmuştu. Ancak Istanbul Valiliği tarafından alınan kararla birlikte bilet satışları iptal edildi, satılan biletlerin ücretleri de geri iade edilecek.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si 15 Kasım Pazar günü saat 13.10'da başlayacak. Yarıştan 1 gün evvel gerçekleştirilecek sıralama turları da 15.00-16.00 saatlerinde yapılacak.

formula-1-turkiye-ne-zaman-ve-seyircisiz-mi-istanbul-valiligi-acikladi.jpeg

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın bu sezonki 14. etabı, İstanbul Park'ta 58 tur üzerinden düzenlenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN