Galatasaray-Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Galatasaray-Trabzonspor maçının ilk 11'leri belli oldu

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren kritik mücadelede iki takımda mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Dev derbi öncesinde iki takımın da ilk 11'leri belli oldu.

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak dev maç tecrübeli hakem Cüneyt Çakır tarafından yönetilecek. Süper Lig'de son 5 maçında sadece 4 puan alabilen ve şampiyonluk yarışında hızla kopan Galatasaray, haftaya 52 puanla lider Medipol Başakşehir'in 8 puan arkasında 4. sırada girdi. Liderin en yakın takipçisi olan Trabzonspor ise 30. hafta müsabakaları öncesinde 58 puanla 2. sırada yer aldı.

GALATASARAY: Okan Kocuk, Donk, Marcao, Mariano, Saracchi, Seri, Taylan, Belhanda, Feghouli, Ömer Bayram, Emre Akbaba

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TRABZONSPOR: Uğurcan; Kamil Ahmet, Manuel da Costa, Hüseyin Türkmen, Novak, Ndiaye, Sosa, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Sörloth.

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Çimşir

STAT: Türk Telekom Stadyumu

SAAT: 21.00

HAKEM: Cüneyt Çakır

YAYIN: beIN SPORTS HD1

Sözleşmesi sona eren Onyekuru’nun yanı sıra sezonu kapatan Fernando Muslera ve Florin Andone, sakatlığı bulunan Mario Lemina ve Radamel Falcao ile cezalı olan Adem Büyük, Trabzonspor karşılaşmasında sahaya çıkamıyor.

Trabzonspor’da ise kart cezalıları Portekizli futbolcu Jaoa Pereira ile İranlı stoper Majid Hosseni, Galatasaray karşısında forma giyemiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN