Gaziantep'te binlerce kişiye maske cezası yağdı

Gaziantep'te binlerce kişiye maske cezası yağdı

Kovid-19 vakalarının patladığı Gaziantep'te, binlerce kişiye maske cezası yağdı. Koronavirüs (corona virüs) tedbirleri kapsamında bin 857 kişiye sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlalden yaptırım uygulandı.

Gaziantep'te koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden bin 857 kişiye cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İl Hıfzıssıhha Kurulunca Kovid-19 tedbirleri kapsamında alınan kararların hayata geçirilmesi için çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda, güvenlik güçleri kent genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, bin 857 kişiye sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlalden idari yaptırım uygulandı.

Ayrıca, 231 iş yerini de denetlediği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Daha önce de Gaziantep Valisi Davut Gül, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 15 yaş altı ile 65 yaş üstü bireylerin sabah ve akşam 2'şer saat toplu taşıma araçlarını kullanmalarının kısıtlandığını duyurmuştu.

Gaziantep'te çeyiz merasimi, hasta ve taziye ziyaretleri gibi kalabalık toplumsal etkinliklere katılım salgının yayılımına neden olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN