100 bin TL kredi çekin 3 ay sonra ödeyin! Taksit tutarı 10 Bin lira! Duyan o bankaya akın ediyor

100 bin TL kredi çekin 3 ay sonra ödeyin! Taksit tutarı 10 Bin lira! Duyan o bankaya akın ediyor

Bankalar, kredi çekmek isteyenlerin taleplerini karşılamak için 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Ancak, artan maliyetler ve kredi faizleri nedeniyle kredi çekmek isteyenler araştırma yapmaktadır. Bankaların sunduğu faiz oranları açıklandı ve aylık taksitler belirlendi.

100 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler, 3 ay ertelemeli kredi seçeneklerini araştırmaktadır. Son haberlere göre, bir banka 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunmaktadır ve toplam faiz ve ana para ödeme detayları belirlenmiştir.

AYLIK ÖDEME 10 BİN 989 LİRA

Uşak Gündem’in haberine göre; Merkez Bankası’nın faiz artırım kararının ardından bankalar, faiz oranlarını artırmaya devam etmektedir. Bu durum, kredi çekmek isteyenleri olumsuz etkilemektedir. Ancak, 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi konusunda güzel bir haber N Kolay’dan gelmektedir. Faiz oranı %3,49 olarak belirlenmiştir ve kredinin vadesi 12 ay olacaktır. Aylık taksit ödemesi ise 10 bin 989,84 TL olacaktır.

img-1626.jpeg

575 LİRA TAHSİS ÜCRETİ

Yıllık maliyet oranı %72,30 olarak ifade edilmekte olup, kredi için 575 TL tahsis ücretinin alınacağı belirtilmektedir. Toplam geri ödeme tutarı ise 132.453,08 TL olarak açıklanmıştır.

Kredi detaylarına göre, eşit taksitlerle geri ödeme yapılacak ve başvuru için kefil, belge veya teminat istenmeyecektir. 18 yaşından büyük olan herkes başvuruda bulunabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN