107 gol 79 asist! Süper Lig'in son bombasını Beşiktaş patlattı: Durdu durdu turnayı gözünden vurdu

107 gol 79 asist! Süper Lig'in son bombasını Beşiktaş patlattı: Durdu durdu turnayı gözünden vurdu

Beşiktaş, Philippe Coutinho için harekete geçti. Yıldız oyuncunun takımı Aston Villa ile görüşmeler başladı...

Beşiktaş, transfer döneminde bombaları ardı ardına patlatmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, Premier Lig'de forma giyen Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho için Aston Villa ile resmi görüşmelere başladı. Ünlü transfer uzmanı Fabrizio Romano da bu iddiaları kendi platformunda teyit etti.

2-009.jpg

BEŞİKTAŞ COUTİNHO İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Siyah-beyazlıların 10 numara arayışı kapsamında listesinde yer alan Coutinho için Aston Villa ile masaya oturduğu öğrenildi. İngiliz ekibi, oyuncunun ayrılığına yeşil ışık yaksa da, transferde son kararın Coutinho'da olduğu vurgulandı.

Ancak Beşiktaş'ın bu transferde rakipsiz olmadığı belirtildi. İspanyol devi Real Betis de Coutinho'yu kadrosuna katma niyetinde. Betis'in de yakın zamanda Villa ile temasa geçeceği gelen haberler arasında.

2-010.jpg

JOSEF DE SOUZA'DA TRANSFERİNDE UĞRAŞMIŞTI

Bu arada, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza'nın da Coutinho transferi konusunda devreye girdiği öğrenildi. Ancak Josef, yakın dostu Coutinho ile yaptığı görüşmenin ardından transferin gerçekleşmeyeceğini duyurdu. Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş'ın çabalarına rağmen Coutinho'nun Türkiye'ye gelmeyeceğini ve farklı planları olduğunu biliyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Coutinho'nun geleceği merak konusu olmaya devam ederken, Beşiktaş taraftarı bu transferi heyecanla bekliyor. Önümüzdeki günler, Coutinho'nun kariyerinde yeni bir sayfa açılıp açılmayacağını gösterecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN