16 Ocak Kayseri’de okullar tatil edildi

16 Ocak Kayseri’de okullar tatil edildi

Kayseri’de okullar tatil mi? 16 Ocak 2019 kar tatili haberleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Kayseri Valiliği’inden açıklama var mı? Kayseri’de beklenen kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi, kamuda çalışan engelli ve hamileler de 1 gün izinli sayıldı. Kar yağışının artması ile birlikte öğrenciler Kayseri'de bugün okullar tatil mi araştırmaya başladı. Kayseri Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi.

Kayseri'de okullar tatil mi? sorusunun yanıtı ve 16 Ocak 2019 kar tatili haberlerini yazımızda bulabilirsiniz. Kayseri'de yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Peki Kayseri Valiliği’inden açıklama var mı? İşte Kayseri Valilisi Şehmus Günaydın 'dan yapılan kar tatili açıklaması…

Kayseri’de beklenen kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi, kamuda çalışan engelli ve hamileler de 1 gün izinli sayıldı.

Vali Şehmus Günaydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre ilimizde 16.01.2019 Çarşamba günü beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile çalışanlarımız da idari izinli sayılacaktır" dedi.

KAYSERİ'DE MİNARE YIKAN RÜZGAR

Kayseri’de dün gece 8 saat süreyle etkili olan, çatıları yerinden söken fırtınada rüzgarın saatteki hızı 119 kilometre olarak ölçüldü.

Kayseri’de dün özellikle Talas ilçesinde etkili olan binaların çatısını yerinden söken, iş yerlerinin sundurmalarını, levhaları yerinden söken fırtına 8 saat süreyle etkili oldu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından saatteki hızı 119 kilometre olarak ölçülen rüzgar, bir çok ağacı da yerinden söktü ve çok sayıda araç hasar gördü.

8 saat süren korku dolu anlarda Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yapılan 681 ihbardan çok ciddi olan 89 olaya müdahale etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN