2 yaşındaki çocuk istismar sonucu ölmüştü: Kan donduran olayda tutuklu sayısı artıyor

2 yaşındaki çocuk istismar sonucu ölmüştü: Kan donduran olayda tutuklu sayısı artıyor

Zonguldak'ta 2 yaşındaki Nisa Nur isimli bebeğin istismarına ilişkin tutuklu sayısı beşe yükseldi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin sorgusu sürerken Nisa Nur'un sekiz yaşındaki ablasının da istismara maruz kaldığı ortaya çıktı.

Zonguldak'ta meydana gelen kan donduran olayda, iddiaya göre anne Meryem Ö. sekiz yaşındaki kızını alarak markete gitti. Bu sırada Nisa Nur Ö.(2) ile evde kalan Furkan Sevinç (25) isimli kişi bebeğe cinsel istismarda bulundu.

Bebek bayıldı. Furkan Sevinç, bebeği ayıltamadı. Bebek kendine gelmeyince Furkan Sevinç, yürüyerek hastaneye götürdü.

KENDİSİNİ BEBEĞİN DAYISI OLARAK TANITTI

Furkan Sevinç, burada kendisini bebeğin dayısı olarak tanıtıp, nöbet geçirdiğini öne sürdü. Doktor muayenesinin ardından bebeğin cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılınca Sevinç yakalandı. Furkan Sevinç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABLA DA İSTİSMARA MARUZ KALMIŞ

Nisa Nur bebek hastanede hayatını kaybetti. Nisa Nur bebeğin ablası R.Ö.'nün de daha önce cinsel istismara maruz kaldığı ortaya çıktı. R.Ö., devlet korumasına alınıp sevgi evine yerleştirildi.

DOSYAYA GİZLİLİK KARARI GELDİ

Genişletilen soruşturmada Meryem Ö. ve olayla ilgili olduğu iddia edilen M.G., Ö.C., C.S. ve ismi açıklanmayan 2 kişi daha gözaltına alındı. Çaycuma Cumhuriyet Savcılığı'nın talebi üzerine mahkeme tarafından, yürütülen soruşturma tamamlanıncaya kadar dosya hakkında yayın yasağı getirildi.

TUTUKLU SAYISI BEŞE YÜKSELDİ

Soruşturma kapsamında emniyetteki işlemleri tamamlanan Meryem Ö. ile olaya karıştığı düşünülen M.G., Ö.C. ve C.S. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 4 kişi tutuklandı. Furkan Sevinç'le birlikte tutuklananların sayısı ise 5'e çıktı. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 kişi daha gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN