Son dakika! 24 saat geçmeden ikinci görüşme: Akar, ABD'li mevkidaşı Afganistan'ı konuştu

Son dakika! 24 saat geçmeden ikinci görüşme: Akar, ABD'li mevkidaşı Afganistan'ı konuştu

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Akar ile ABD Savunma Bakanı Austin, Afganistan ile ilgili bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Afganistanlı kardeşlerimizin güvenlik ve refahı için Kararlı Destek Misyonu’nun bitmesinden sonra da unsurlarımızla Hamid Karzai Uluslararası Havaalanının işletilmesine yönelik gerekli desteğin sağlanması çalışmaları sürmektedir."

Milli Savunma Bakanı Akar ile ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, Afganistan'daki havalimanının güvenli şekilde işletilmesine yönelik toplantılarda gelinen son durumu dün de görüşmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN