2,5 milyonluk soygun kamerada! Ünlü sanatçı hayatının en büyük şokunu yaşadı: Saniye saniye kaydedildi

2,5 milyonluk soygun kamerada! Ünlü sanatçı hayatının en büyük şokunu yaşadı: Saniye saniye kaydedildi

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin babası Bekir Ceceli, kimliği belirsiz 5 şüphelinin Büyükçekmece’deki kuyumcu dükkanına girmesiyle şoku yaşadı. Bekir Ceceli'ye ait olduğu öğrenilen kuyumcu dükkanından 2,5 milyonluk altın çalan hırsızlar kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'nin babası Bekir Ceceli'ye ait olduğu öğrenilen İstanbul Büyükçekmece’deki kuyumcu dükkanı kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Polis yaklaşık 2.5 milyonluk altını çalan hırsızları bulmak için çalışma başlattı.

Bekir Ceceli'ye ait olduğu öğrenilen kuyumcu dükkanından 2,5 milyonluk altın çalan hırsızlar kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, olay dün sabah 04.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi.

musti2.jpg

Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 5 şüpheli, Mustafa Ceceli’nin ailesine ait olduğu öğrenilen kuyumcu dükkanının önüne bir otomobil ile gelerek dükkana girdi. Kapalı olan dükkan kapısını kepengi levye ile açan şüpheliler, dakikalar içinde tezgahta bulunan altınları çalarak kayıplara karıştı. Alarm sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu emniyet güçlerine bildirdi.

2,5 MİLYONLUK SOYGUN

Olay sonrası ihbar üzerine kuyumcuya polis ekipleri sevk edilirken, yaklaşık 2,5 milyon liralık altın çalındığı öğrenildi. Emniyet güçlerinin hırsızlık ile ilgili incelemesinin devam ettiği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN