26 Eylül'de kıyamet kopacak! Serseri mayın ilerliyor... Antalya, Adana, Mersin ve Hataylılar dikkat

26 Eylül'de kıyamet kopacak! Serseri mayın ilerliyor... Antalya, Adana, Mersin ve Hataylılar dikkat

Akdeniz'e kıyısı olan iller uzmanlar tarafından uyarılıyor. Bu olay gelişirse Türkiye'de yeni bir felaket söz konusu. Akdeniz üzerinden ilerleyen büyük tehlike karşısında; Antalya, Adana, Mersin ve Hatay'a dikkatler çekildi. Uyarılar 26 Eylül tarihini işaret ediyor. İşte tüm detaylar...

Türkiye'ye adım adım yaklaşan felaket konusunda, uzman isimden uyarılar gelmeye başladı. Akdeniz'e kıyısı olan; Antalya, Adana, Mersin ve Hatay illerimiz için tehlike büyüyor. Kıyamet olarak nitelendirilen olay için 26 Eylül 2023 tarihi işaret edildi. Bölge halkı önlemini şimdiden alsın.

ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından Türkiye'ye gelen felaket hakkında uyarılar gelmeye başladı. Akdeniz'de geçtiğimiz haftalarda oluşan kasırganın bir benzeri için paylaşım geldi. Yaz mevsiminin oldukça sıcak geçmesinin ardından su sıcaklık seviyesi beklenenin üzerinde kalmıştı.

Havanın aniden soğumasıyla birlikte bu durumun, kasırgalara yol açabileceği söyleniyordu. Son oluşan kasırga, Türkiye'yi teğet geçerek Libya'da etkisini gösterdi. Taş üstünde taş bırakmayan kasırga, Libya'da on binlerce kişinin ölmesine ve kaybolmasına neden oldu. Kıyamet görüntüleri gibi bir enkaz bırakan kasırganın ikincisi yola çıktı.

f6vc7vywsaan2gm.jpg

TÜRKİYE'YE YAKLAŞAN KIYAMET

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Kerem Ökten, ikinci bir kasırga uyarısında bulundu. Geçtiğimi haftalarda Libya'ya uğrayan kasırgayı öngörmeyi başaran Kerem Ökten tahminlerinde haklı çıkmıştı. Bu kez ise yeniden Akdeniz'de bir kasırga oluşumunu inceleyen meteoroloji uzmanı, 26 Eylül tarihini işaret ederek, "Akdeniz'de Kasırga ihtimali devam ediyor. 26 Eylül civarı. Bu Kasırga nereyi vurur bilinmiyor..." paylaşımını yaptı.

Meteoroloji uzmanı, peş peşe yaptığı gönderilerden birinde ise, "Ay sonu Akdeniz'de yine Kasırga oluşma ihtimali var. Libya'yı tarumar etmişti. Her Ülke için sıkıntılı bir hava olayı. Takipteyim..." ifadelerini kullandı. Libya'da yaşanan kasırganın Türkiye'de yaşanma ihtimaline karşı vatandaşlar şimdiden tedbirini alsın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN