3 metrelik yılan öyle bir yerde yakalandı ki... Görenler gözlerine inanamadı

3 metrelik yılan öyle bir yerde yakalandı ki... Görenler gözlerine inanamadı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken paylaşılan son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. 3 metrelik yılan dehşet saçtı! Dev yılanı öyle bir yerde yakaladı ki görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Siz siz olun sakın bu türe yaklaşmayın. Kadını tek hamle mideye indirecekti. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Sıcak havalardan dolayı serinlemek için gölgelik yerler arayan yılanlar bu sefer insanları tehdit etmeye başladı. Paylaşılan görüntüler herkesi şoke etti. 3 metrelik dev yılanı öyle bir yerde yakaladı ki... Görenlerin ağzı açık kaldı! Dev yılan kadını tek hamlede mideye indiriyordu. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Büyük yılan istilası başladı!

ghhghg-2023-08-26t103519-504.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Avustralya'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. 3 metrelik yılanı öyle bir yerde yakaladılar ki görenlerin ağzı açık kaldı.

3 METRELİK PİTONU ÖYLE BİR YERDE YAKALADILAR Kİ...

Avustralya'nın Brisbane'in güneybatısında dikenli tel çitlerin üzerinde hareket edemediği görülen ve saklandığı belirtilen 2,7 metre uzunluğundaki halı pitonu herkesi korkuttu. Bölgedekiler hemen uzmanları arayarak yardım isterken yılanın yaralanmadığını ve herhangi bir delinme yarası olmadığını keşfettiler. Yılan dikkatlice çıkarıldı ve Cumartesi günü tekrar serbest bırakılmadan önce Wacol'daki RSPCA Yaban Hayatı Hastanesine götürüldü.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Yakalanan piton hastaneye götürülürken çekilen fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Dev pitonun hemşirelerin boyunu geçtiği görüldü. RSPCA Queensland, yılanın şanslı kurtarılışını Facebook'ta paylaşarak bunu yılan için "korkunç bir çile" olarak nitelendirdi. İnternetteki çoğu kişi zarar görmeden şok oldu, diğerleri ise hayır kurumuna sıkı çalışması için teşekkür etti.

hghgh-58.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN