3 saat arayla öldürülen 2 gencin sevgili oldukları ortaya çıktı

3 saat arayla öldürülen 2 gencin sevgili oldukları ortaya çıktı

Adana'da babası tarafından bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki D.Ö. ile olaydan 3 saat sonra otoparkta bıçaklanarak öldürülen S.Ş.'nin sevgili oldukları ortaya çıktı. Emniyet 2 cinayetin planlı işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Adana'da aynı gün işlenen 2 cinayetin birbiriyle bağlantılı olabileceği değerlendiriliyor. İlk olay, saat 13.00 sıralarında Yüreğir ilçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre T.Ö., bir süre önce uyuşturucu kullandığı iddiasıyla tartıştığı kızı D.Ö.'yü bıçaklayarak yaraladı. Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan D.Ö. hayatını kaybetti. Kaçan baba, olay yerine yakın bir sokakta yakalandı.

OTOPARKTA TARTIŞIP BIÇAKLADILAR

Bu olaydan 3 saat sonra S.Ş., Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi'ndeki bir iş yerinin otoparkında 2'si kadın 5 kişi tarafından darbedilip, bıçaklandı. Ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde şüphelilerden 1'inin, yerdeki S.Ş.'nin üzerine çıkıp, zıpladığı görüldü. Şüpheliler kaçarken, S.Ş. kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

ppppppp.jpg

OLAYA MÜDAHALE ETMEDİĞİ İDDİASI

Cinayet Büro ekiplerinin incelemsinde, D.Ö. ile S.Ş.'nin bir süredir sevgili olduğu ortaya çıktı. Her 2 cinayetin planlı işlenmiş olabileceği ihtimali değerlendirilirken; D.Ö.'nün babası tarafından öldürülmesine şahitlik eden S.Ş.'nin olaya müdahale etmediği için arkadaşlarının S. Ş.'yi otoparka çağırarak öldürdüğü de iddialar arasında.

'EVDEN KAÇTI, GERİ GETİRDİM'

'Baba' T.Ö.'nün ifadesi ortaya çıktı. Cinayeti bir anlık öfkeyle işlediğini öne süren T.Ö, "Kızım kötü yola düşmüştü. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu kurtarmak için çok çaba sarf ettim. Çok defa evden kaçtı, geri getirdim. Başaramadım" dedi. T.Ö tutuklandı. S.Ş.'yi öldüren şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN