3 yaşındaki Meryem'in katili ortaya çıktı: Müge Anlı otopsi raporunu açıklamakta zorlandı

3 yaşındaki Meryem'in katili ortaya çıktı: Müge Anlı otopsi raporunu açıklamakta zorlandı

Gaziantep'te vahşi bir cinayet Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. 3 yaşındaki Meryem Ünal'ın şüpheli ölümü üzerine programa başvuran baba Doğukan Ünal acı gerçekle sarsıldı. Anne Melisa Ünal'ın canlı yayındaki itirafıyla gözaltına alınan sevgilisi Recep Aldemir Adlı Tıp Kurumu Raporu'nun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 3 yaşındaki Meryem Ünal cinayeti de çözüldü. Meryem Ünal'ın katilinin anne Melisa Ünal'ın sevgilisi Recep Aldemir çıktı. Müge Anlı'nın dili Adlı Tıp Kurumu'nun verdiği raporu açıklamaya yetmedi. Recep Aldemir, baba Doğukan Ünal'a iftira atmayı bile düşünmüş.

mr.jpg

MERYEM ÜNAL'IN KATİLİ RECEP ALDEMİR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Müge Anlı'da 3 yaşındaki Meryem Ünal'ın katilinin, anne Melisa Ünal'ın sevgilisi Recep Aldemir'in olduğu oraya çıktı. Müge Anlı "Allah cezanızı versin, çok söyleyecek şeyim var da yayında söyleyemiyorum" dedi. Adli Tıp Kurumu'nun verdiği raporu açıklamaya dili varmayan Müge Anlı, Recep Aldemir'in bir daha gün yüzü göremeyeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN