30 yıl hapis talebini duyan aileler çılgına döndü: Adliyeyi birbirine kattılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanan üç sanığın davasında, savcının 20 yıldan 30 yıla kadar hapis cezası talebini duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi. O anlar kameralara yansıdı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan O.K. (31), S.A. (25) ve M.A. (28) isimli üç şüphelinin davası Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye devam etti.

9330192.jpg

30 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ

Duruşmada tutuklu sanıklar, aileleri ile avukatları hazır bulundu. Sanıklar, suçlamaları reddederek tahliyelerini talep etti. Cumhuriyet savcısı ise mütalaasında, uyuşturucu ticareti suçunun üç kişi tarafından işlenmiş olmasından dolayı sanıkların 20 yıldan 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmalarını istedi.

9330193.jpg

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

9330194.jpg

ADLİYEYİ BİRBİRİNE KATTILAR

Savcının ceza talebini duyan sanık aileleri adliye koridorunda birbirine girdi. Küfürlerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı polis ekipleri güçlükle ayırdı. Kavga anı saniye saniye kameralara yansıdı.

9330191.jpg

NE OLMUŞTU?

Polis ekipleri, ilçede bazı şahısların uyuşturucu ticareti yaptığına dair aldıkları bilgi doğrultusunda harekete geçmişti. Teknik ve fiziki takip sonucu, 26 Ocak 2023 tarihinde düzenlenen operasyonla şüpheliler O.K., S.A. ve M.A. gözaltına alınmıştı.

9330195.jpg

Şüpheliler, ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN