4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Prof. Dr. Okan Tüysüz açıkladı! Büyük depremin habercisi mi?

4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Prof. Dr. Okan Tüysüz açıkladı! Büyük depremin habercisi mi?

Elazığ'da meydana gelen deprem hakkında deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz açıklamalarda bulundu. Geç saatlerde yaşanan sarsıntı bölgede endişeye sebep oldu. Öncü deprem olup olmadığı merak edilirken beklenen cevap geldi. İşte tüm detaylar...

Deprem kuşağında yer alan Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Geç saatlerde Elazığ'da meydana gelen deprem hakkında açıklamalar geldi. Depreme dair detaylar AFAD tarafından paylaşıldı. İşte deprem hakkında kritik açıklama...

OKAN TÜYSÜZ'DEN DEPREM YORUMU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Elazığ'da meydana gelen deprem detayları paylaşıldı. Elazığ'da saat 03.25 sularında meydana gelen deprem 4,7 büyüklüğünde ölçüldü. Depremin derinliği 13.8 kilometre derinliğe ulaşırken, bölge halkını endişelendirdi. Vatandaşın merak ettiği, "Büyük depremin habercisi mi?" sorusuna ise Prof. Dr. Okan Tüysüz'den cevap geldi.

okan-tuysuz-7qmy-cover.webp

BÜYÜK DEPREM BEKLENİYOR MU?

CNN Türk yayınında konuşan deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, Elazığ depremini değerlendirdi. Son dönemlerde artan depremlerin ardından kendisine sık sık sorulan "Bölgede büyük bir deprem bekleniyor mu?" sorusuna yanıt verdi. Elazığ'da meydana gelen 2020 depremiyle aynı bölgede yaşandığını söyleyen Tüysüz, artçı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Büyük deprem olma olasılığının düşük olduğunu smykeyerek 4.7 hissedilen bir deprem olduğunun da altını çizdi. Okan Tüysüz açıklamalarında, "Çok endişe edilecek bir durum olmadığı ve büyük depremle bağlantılı olmadığı kanaatindeyim. Bu depremin tetiklemesi söz konusu değil. Bölgedeki enerji büyük ölçüde boşalmış durumda" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN