44 yaşındaki adam annesi istediği ekmeği almadı diye evi terk etti! Yaşlı kadın 20 gündür oğlunu arıyor

44 yaşındaki adam annesi istediği ekmeği almadı diye evi terk etti! Yaşlı kadın 20 gündür oğlunu arıyor

44 yaşındaki adam, annesi istediği ekmeği almadı diye evi terk etti! Yaşlı kadın ise perişan bir halde! 20 gündür oğlunu arıyor...

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan 96 yaşındaki Zeliha Dalgın, 44 yaşındaki oğlu Bülent Dalgın'ın kaybolmasının ardından 20 gündür büyük bir üzüntü içinde. Yaşlı kadın, oğlunun dönmesini umut ederek her gün balkonundan yolunu gözlüyor.

"SEN UZUN EKMEK ALMAMAK İÇİN YALAN SÖYLÜYORSUN"

kayip-1.webp

Olay, Bülent Dalgın'ın annesi Zeliha Dalgın'dan fırından uzun ekmek almasını istemesiyle başladı. Fırında uzun ekmek bulamayan Zeliha Dalgın, yuvarlak ekmek alarak eve döndü. Oğluna durumu açıklayan yaşlı kadın, oğlunun "Sen uzun ekmek almamak için yalan söylüyorsun" suçlamasıyla karşılaştı. Bu tartışmanın ardından Bülent Dalgın, saat 17.00 sularında evden çıktı ve bir daha geri dönmedi.

YUVARLAK EKMEK ALMADI DİYE EVİ TERK ETTİ

kayip-2.webp

Oğlunun kaybolmasıyla büyük bir üzüntü yaşayan Zeliha Dalgın, durumu hemen polis ve jandarmaya bildirdi. Oğlunun hayatından endişe eden yaşlı kadın, 20 gündür balkonundan ayrılmadan oğlunun dönmesini bekliyor. Gözyaşları içinde konuşan Zeliha Dalgın, "Karşılıklı televizyon izliyorduk. Bana sebepsiz yere kızdı. 'Anne ekmek al ama uzun ekmek al' dedi. 'Tamam uzun ekmek alırım çocuğum' dedim. Uzun ekmek yoktu fırında yuvarlak ekmek aldım. 'Geldim uzun ekmek yoktu çocuğum' dedim. 'O zaman sen yalan söylüyorsun uzun ekmek almak istemiyorsun' dedi kızdı ve gitti. Düzenli ilaç kullanıyordu. Saatini hiç geciktirmiyordum. 20 gündür balkonda onu gözlüyorum, ne olur yalvarıyorum. Dön evine çocuğum, yavrum seni çok özledim ben. Ne olur dön evine" diyerek oğluna çağrıda bulundu.

Zeliha Dalgın'ın kardeşi ve mahalle sakinleri de Bülent Dalgın'ın bulunması için seferber oldu. Oğlunun İstanbul'daki tanıdıklarının yanına gitmiş olabileceği düşünülse de, yapılan araştırmalar sonucunda orada olmadığı anlaşıldı. Yanına para ve kimlik dahi almadan evden çıkan Bülent Dalgın'ın akıbeti hakkında endişeler sürüyor.

OĞLUNUN DÖNMESİ İÇİN HERKES SEFERBER OLDU

kayip-3.webp​​​​​​​

Mahalle Muhtarı Ali Yaşar Seyis, Bülent Dalgın'ın bulunması için umutlu olduklarını belirterek, "Annesi 20 gündür gece gündüz sürekli o balkonda. Kendisine "inşallah bulacağız" diyoruz. 3 Mayıs'tan bu yana gözüne uyku girmiyor. 96 yaşında bir nine. Sağlığından korkuyoruz. Bülent'e sesleniyorum "Bir an önce gel. Anneni bu ısdıraptan kurtar. İnşallah gelecektir diye ümit ediyorum" dedi.

Teyzesi Teşrife Kaman ise, "Ne oldu neden gitti bilmiyorum. Ablam koca gece balkonda oğlu için ağlıyor. Daha önce de Balıkesir'e gitmişti. Askerler bulmuş. Orada onlara dayısının numarasını vermiş. Dayısını aramışlar, dayısı gidip almıştı. Hastanede bile yattı. İlaç kullanıyordu. İnşallah geri gelir" dedi.

96 yaşındaki Zeliha Dalgın, 20 gündür büyük bir dram yaşıyor. Oğlunun bir an önce bulunmasını ve eve dönmesini isteyen Zeliha Dalgın, "Çocuğum bulunursa bayram ederim. Sizlere ölünceye kadar dua ederim" dedi. Bu dramın bir an önce sona ermesi için yetkililer ve mahalle halkı seferber olmuş durumda.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN