5 araç birbirine girdi! Yaralılar var

5 araç birbirine girdi! Yaralılar var

Yapılan uyarılara rağmen trafik kazaları önlenemiyor. Ankara Kızılcahamam'da 4 otomobil ile araçların taşındığı tırın karıştığı zincirleme kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun çıkışında bir otomobil ile araçların taşındığı tır çarpıştı, ardından 3 otomobil daha kazaya karıştı.

5 ARAÇLI KAZA

Benzin istasyonu çıkışında hafif ticari araç ve TIR çarpıştı. Kazaya trafikte devam eden 3 araç daha kazaya karıştı. Arkadan gelen araçlardan biri yan yattı. Kazada diğer aracın sürücüsü K.B. (39) ve başka bir araçta bulunan S.K. (47) yaralandı.

İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar ambulansla Ankara’ya sevk edildi.

YOL ULAŞIMA KAPATILDI

Kaza nedeniyle Kızılcahamam-Ankara yolu Ankara istikameti geçici bir süreyle ulaşıma kapatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açılırken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN