50 gündür kayıptı... Kan donduran itiraf geldi: Sopayla döverek öldürüp uçurumdan attılar

50 gündür kayıptı... Kan donduran itiraf geldi: Sopayla döverek öldürüp uçurumdan attılar

Giresun'da 50 gün önce kaybolan Durmuş Demir'in cansız bedeni ormanda bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheli Demir'i sopayla döverek öldürüp, cansız bedenini uçurumdan attıklarını ve olay yerinden ayrıldıkları kamyonetini de yaktıklarını itiraf etti.

Giresun kent merkezinde yaşayan Durmuş Demir (52), 2 Nisan’da 61 DF 043 plakalı kamyonetiyle ayrıldığı evine bir daha dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti, ancak Demir’e ulaşılamadı.

9319094.jpg

KAMYONETİ YANMIŞ HALDE BULUNDU

5 Nisan’da Keşap ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde bir bahçede Demir’in kamyoneti yanmış halde bulundu. Kamyonette Demir’e ait herhangi bir iz bulunamayınca, olay cinayet şüphesiyle soruşturulmaya başlandı.

9319095.jpg

Cinayet Büro Amirliği, bölgedeki güvenlik kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemeler sonucunda İ.O., O.A. ve F.O. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

9319091.jpg

KAN DONDURAN İTİRAF GELDİ

Şüpheliler, sorgularında Durmuş Demir’e ait kamyonetle Yağlıdere ilçesine bağlı Ekin Yaylası’na gittiklerini, burada Demir’i sopayla dövüp öldürdükten sonra cesedini uçuruma attıklarını ve olay yerinden ayrıldıkları kamyoneti ateşe verdiklerini itiraf etti.

9319093.jpg

CESEDE ULAŞILDI

Şüphelilerin yer gösterimi sonrasında, Ekin Yaylası’ndaki ormanlık alanda Durmuş Demir’in cansız bedeni bulundu. Demir’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

9319092.jpg

Durmuş Demir’in ailesi ise acı haberin ardından yasa boğuldu. Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN