6 ilde eş zamanlı 'ankesör' operasyonu: 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı

6 ilde eş zamanlı 'ankesör' operasyonu: 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı

FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında ikisi meslekten ihraç asker, 20'si kapatılan askeri okul öğrencisi 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin yakalanması için Samsun merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanması ile ilgili ankesör soruşturmasında ikisi meslekten ihraç asker, 20'si kapatılan askeri okul öğrencisi 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, örgütün 'mahrem imam'larınca kontörlü/ankesörlü telefonlardan ardışık arandıkları tespit edilen aralarında meslekten ihraç edilen bir binbaşı, bir teğmen ve kapatılan askeri okul öğrencilerinin de bulunduğu 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

6 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce 22 şüphelinin yakalanması için Samsun merkezli, Erzurum, Trabzon, Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı.

SAMSUN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN