6 katlı binada yangın paniği: Eşyalar küle döndü

Beylikdüzü'nde gece saatlerinde 6 katlı bir binanın girişinde bulunan spot eşya dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dükkandaki eşyalar küle döndü. Paniğe neden olan yangın bir saat sonra söndürüldü. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Beylikdüzü'nde gece saatlerinde 6 katlı bir binanın girişinde bulunan spot eşya dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dükkandaki eşyalar alev alev yanarak küle döndü. Paniğe neden olan yangına itfaiye ekipleri müdahele etti. O anlar vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı.

4190266.jpg

Yangın, Gürpınar Mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında çıktı. Bozkır Sokak'ta bulunan 6 katlı binanın giriş katında bulunan spot eşya dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri önce komşularını uyandırdı sonrada durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine çok sayıda ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu sırada alevler, binanın giriş ve üst katını sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan iş yerine iki koldan müdahale etti. Polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi.

4190262.jpg

1 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası iş yerinde bulunan beyaz eşyaların tamamı yanarak kullanılamaz hale gelirken binanın üst katlarında da hasar meydana geldi. Ayrıca binanın önünde park halinde bulunan bazı araçların da zarar gördüğü tespit edildi. İtfaiye ekipleri yangın çıkan iş yerinde ve binada hasar tespit çalışması yaptı.

4190270.jpg

ÇOK ŞÜKÜR İÇERİDE KİMSE YOKTU

Yanan iş yerinin Bayram Orhan'a ait olduğunu söyleyen Mahir Mendaloğlu, "Telefon geldi, bizde koşarak geldik buraya. Baktık dükkan yanıyor. İçeride kimse yoktu çok şükür. Binadakiler de tahliye edilmiş. Sağ olsun itfaiye ekipleri de gelmiş" dedi.

4190264.jpg

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Yangın çıkan iş yerinden yükselen alevler vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde iş yerinin alev alev yandığı görülüyor. Binanın üst katlarına kadar uzandığı görülen alevlerle birlikte vatandaşların yaşadığı panik kamera kayıtlarına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN