70 km hızla gelecek bölgenin tamamını vuracak! Meteoroloji'den felakete hazır olun uyarısı

70 km hızla gelecek bölgenin tamamını vuracak! Meteoroloji'den felakete hazır olun uyarısı

Son dakika... Eylül ayı itibariyle havalar serinlemeye başladı. Hava sıcaklıkları 4-5 derece birden düşerken akşamları sıcaklıklar 10 dereceye kadar düştü. Serin havaların ardından vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da düşecek mi? Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'a ne zaman kar yağışı gelecek?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji'den felakete hazır olun uyarısı. 70 km hızla gelecek bölgenin tamamını vuracak!

Ağustos ayında etkili olan kavurucu sıcaklıklar Eylül ayı ile birlikte yerini soğuk havalara bırakmış durumda. Sıcaklıklar tüm yurt genelinde hızla düşerken belli bölgelerde yağışlar başladı. Vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da düşecek mi? İstanbul'a kar yağışı ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O bölgelerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji'den felakete hazır olun uyarısı. 70 km hızla gelecek bölgenin tamamını vuracak! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Artvin, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

gfgfgf-2023-09-13t103049-101.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Van, Bitlis, Siirt, Batman ve Mardin çevreleri ile Diyarbakır’ın güney ve doğusunda yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

O BÖLGELERDE YAŞAYANLAR DİKKAT! 70 KM HIZLA TÜM BÖLGEYE VURACAK!

Havaların serinlemesiyle birlikte vatandaşlar güncel hava durumunu yakından takip ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni bir uyarı geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan uyarıda, "Haftalık Hava Tahmini (13 - 19 Eylül 2023) Hava sıcaklıklarının batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor." ifadeleri kullanıldı.

b5.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

13 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h1.png

14 EYLÜL 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h2.png

15 EYLÜL 2023 CUMA GÜNÜ

h3.png

16 EYLÜL 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h4.png

17 EYLÜL 2023 PAZAR GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN