753 yerde seçim heyecanı: Kritik sonuçlar için gözler Güney'de

753 yerde seçim heyecanı: Kritik sonuçlar için gözler Güney'de

Türkiye'de farklı nedenlerle boş bulunan 752 mahalle veya köyde muhtarlık, ihtiyar heyeti için 6 Haziran'da seçime gidilecek. Köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde de belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için seçim yapılacak.

Çeşitli nedenlerle boş bulunan mahalle, köy muhtarlıkları ve ihtiyar heyetlerinin seçimi için 6 Haziran'da seçime gidilecek.

Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bazı illerdeki 752 köy ve mahallede farklı nedenlerle boş bulunan muhtarlık veya ihtiyar heyeti için seçim yapılacak.

GÜNEY'DE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLECEK

Köy statüsünden belde statüsü kazanan Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde ise belediye başkanı ve meclis üyeleri için sandık başına gidilecek. Böylece 6 Haziran'daki ara seçimlerde 753 yerde seçim heyecanı yaşanacak.

SEÇİMDE 3 BAŞKAN ADAYI ÖNE ÇIKIYOR

Bu arada Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde Çalışlar ile Güney köyü birleşerek belde olmuştu. 3 yıl süren davanın ardından Güney beldesinde de 6 Haziran'da seçimler yapılacak. Seçimde özellikle 3 aday öne çıkıyor. AK Parti'den Erol Karabacak, CHP'den Faruk Özkan ve Gelecek Partisi'nden Osman Aydepe kıyasıya yarışacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN