83 Milyonluk büyük ikramiye sahibini buldu! 6 sayıyı birden bilen tek kişi: Bakın ne iş yapıyormuş?

83 Milyonluk büyük ikramiye sahibini buldu! 6 sayıyı birden bilen tek kişi: Bakın ne iş yapıyormuş?

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz vatandaşların geçinme sorununu hat safhaya çıkarırken birçok kişi şans oyunlarına yönelmeye başladı. Buradan bir umutla bilet alarak zengin hayali kuran milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren bir haber geldi. Süper Loto çekilişinde 83 milyon TL’lik ikramiyenin sahibi belli oldu. 6 sayıyı birden bilen tek kişi o! Yaptığı işi duyanlar ise şok geçiriyor. Bakın ne iş yapıyormuş?

Milyonlarca kişinin büyük hayallerle bilet aldığı ve oynadığı Süper Loto çekilişinin 83 milyon TL’lik ikramiye ödülünün sahibi belli oldu. Kazanan kişi Aydın’ın Germencik ilçesine çıktı. 6 sayıyı birden bilen tek kişi. Yaptığı işi duyanlar ise şaşkına dönüyor.

6 SAYIYI BİRDEN BİLDİ! 83 MİLYON LİRANIN SAHİBİ OLDU

Milli Piyango Süper Loto çekilişi 5 Mayıs'ta yapıldı. Çekilişte şanslı sayılar 22-24-26-27-30-59 oldu. 6 sayısı birden bilen tek bir kişi çıktı. O kişi de 83 milyon bin 784 liranın sahibi oldu. Büyük ikramiyenin Aydın’ın Germencik ilçesinde Ortaklar Mahallesi’ndeki Minik Şans Oyunları Bayii'nde kuponu oynayan kişinin inşaat işçisi olduğu iddia edildi.

yeni-proje-2024-05-11t160317-273.jpg

YAPTIĞI İŞ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Bayi sahibi Tahsin Pehlivan 15 yıldır hizmet verdiklerini söyleyerek “Buranın yerlisiyim. İki ortağız. Son büyük ikramiyeyi pazar günü Süper Loto'dan verdik. 83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" ifadelerini kullandı.

yeni-proje-2024-05-11t160329-301.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN