Acil paraya sıkışanlar hemen başvursun! Yapı Kredi'den faizsiz kredi kampanyası: Ay sonuna kadar başvuran alıyor...

Acil paraya sıkışanlar hemen başvursun! Yapı Kredi'den faizsiz kredi kampanyası: Ay sonuna kadar başvuran alıyor...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ile birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan faizsiz kredi kampanyası ile birlikte 10 bin TL ödeme yapılıyor. Mayıs ayının son gününe kadar başvuru sürecini uzatan Yapı Kredi Bankası müşterilerine duyuru yaptı. Peki faizsiz kredi vadesi ne kadar? İşte tüm detaylar...

NAKİT İHTİYACI OLAN SIRAYA GİRSİN

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası ile birlikte müşteriler banka şubelerine akın etti. Nakit ihtiyacı olan müşterileri için başlatılan kampanya ile birlikte 10 bin TL faizsiz kredi veriliyor. 3 ay taksit ile sunulan faizsiz kredi kampanyasından herkesin faydalanabileceğini açıkladı.

Mayıs ayı ile birlikte başlayan faizsiz kredi kampanyası mayıs ayının son gününe kadar devam edeceği duyuruldu. Faizsiz kredi başvurusu için mobil uygulamayı indirmeniz gerekiyor. İndirdiğiniz mobil uygulama üzerinden kolaylıkla başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

son-dakika-son-rakamlar-belli-oldu-asgari-ucrete-ne-temmuzda-kadar-zam-yapilacak-1wud.webp

YAPI KREDİ'DEN 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan kampanya süreci ile birlikte nakit ihtiyacı olanlar bankanın yolunu tuttu. Borcu olan müşterilere ilaç gibi gelen faizsiz kredi 3 ay vade imkânı ile sunuluyor.

Başvuru sonrası anında hesabınıza geçen kredi tutarını dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için herhangi bir şart bulunmazken son başvuru tarihi 31 Mayıs 2023 tarihi olarak belirlendi. Kampanya detayları ise mobil uygulama üzerinden paylaşıldı.

0x0-emekli-maasina-ek-odeme-artiyor-emekliye-2-bin-375-tl-ucuncu-zam-ise-1556255420179.jpg

FAİZSİZ KREDİ DETAYLARI

Mayıs ayı içerisinde geçerli olan kampanya ile birlikte Yapı Kredi'ye ilk defa başvuran müşteriler kampanyadan faydalanabilecek. Mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlar 15 gün içerisinde bireysel kredi karına başvuruda bulunması halinde değerlendirme süreci sonrasında onaylanıp kartın kullanıma açılması halinde kampanyadan faydalanabilecek.

Faizsiz Nakit Avans fırsatından her müşteri bir kez faydalanabilir. Maksimum nakit avans tutarı 10 bin TL olurken maksimum vade ise 6 ay olarak belirlendi. Kampanya sürecinden sadece bireysel kredi kartı sahipleri faydalanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN