Adana'da genç kadına silahlı saldırı: Pusu kurup aracına binerken vurdular

Adana'da genç kadına silahlı saldırı: Pusu kurup aracına binerken vurdular

Adana’da 22 yaşındaki üniversitesi öğrencisi kadın, aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Bacağından vurulan kadın yaralanırken, olay yerinde 15 adet boş kovan bulundu.

Bireysel silahlanmayla birlikte son dönemde silahlı saldırılarda ciddi bir artış yaşanırken, bu kez Adana'da gerçekleşen bir saldırı, 22 yaşındaki bir kadının yaralanmasına neden oldu.

Çukurova İlçesine bağlı Beyazevler Mahallesi’nde, üniversite öğrencisi Serbu E. (22) otomobiline bindiği sırada kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sırasında genç kadın tabanca ile ayağından vurulurken şüpheliler kaçarak izini kaybettirdi.

1-005.jpg

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralı kadını Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı.

15 BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı çalışmada yaklaşık 15 adet boş kovan buldu. Saldırı sırasında bölgede bulunan park halindeki 2 otomobile ise kurşun isabet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN