Adana'da görenler şoktan bayıldı! Parkta soyunup, çeşmede banyo yaptı

Adana'da görenler şoktan bayıldı! Parkta soyunup, çeşmede banyo yaptı

Adana'da güpegündüz yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kimliği belirlenemeyen bir kadın, çocuklarıyla parkta oynadıktan sonra bir anda soyunmaya başladı. Yolda bulunan çeşmeye giden genç kadın, bir anda soyunarak duş almaya başladı. Görenlerin ağzı açık kaldı. Parkta soyunup, çeşmede banyo yaptı! Çevredekiler hayretler içinde izledi. İşte herkesi şaşkına çeviren o görüntüler...

Sokak ortasında şoke eden görüntüler. Adana'da meydana gelen bir olay herkesi şaşkına çevirdi. Kimliği bilinmeyen kadın, çocukların da olduğu parkta soyundu ve çeşme başında duş almaya başladı. O anları gören çevredeki vatandaşlar ise neye uğradığını şaşırdı. Kadının neden böyle bir şey yaptığı belirlenemezken ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

hjhjj.jpg

ADANA'DAN ŞOKE EDEN GÖRÜNTÜLER! GÜPEGÜNDÜZ İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA DUŞ ALDI

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı PTT Mahallesi'ndeki dinlenme parkına gelenler gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Çocukların parkta olduğu sırada çeşmenin başına gelen madde bağımlısı olduğu öne sürülen kimliği bilinmeyen bir kadın, herkesin gözü önünde soyundu. Çeşme başına giden kadın güpegündüz herkesin ortasında duş aldı.

hghgh-65.jpg

O ANLAR KAMERA İLE KAYDEDİLDİ

O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonun kamerasıyla kaydedildi. Bölgede yaşayan vatandaşlar, madde bağımlısı kişilerin parklarda bu tür davranışlarda bulunarak korku saçtıklarını söyleyip, yetkilerin duruma el atmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN