'Adınız cinayete karıştı' diyerek dolandırdı!

'Adınız cinayete karıştı' diyerek dolandırdı!

17 yaşındaki F.P.A., 74 yaşındaki Ayşe O.’yu arayarak kendisini jandarma personeli olarak tanıttı. F.P.A, adının cinayet ve hırsızlık olaylarına karıştığı yalanıyla 74 yaşındaki Ayşe O.’dan 500 bin liralık ziynet eşyası aldı. Şüpheli nokta operasyonla yakalandı.

Balıkesir Bandırma'da, 17 yaşındaki F.P.A telefonda kendisini jandarma personeli olarak tanıttığı Ayşe O.’yu (74), adının cinayet ve hırsızlık olaylarına karıştığı yalanıyla yaşlı kadının bütün birikimi olan 500 bin lira değerindeki ziynet eşyasını aldı.

ppppppppiii.jpg

Olayı yakınlarına anlatmasıyla dolandırıldığını anlayan Ayşe O. İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerine şikayette bulundu.

17 yaşındaki zanlı F.P.A. (17), şikayetten 90 dakika sonra bindiği takside yakalandı.

oooooo.jpg

500 bin lira değerindeki ziynet eşyası jandarma ekiplerince Ayşe O.'ya teslim edilirken, F.P.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ppppp.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN