Adıyaman'da yıkılan binaların müteahhidi yurt dışına kaçarken yakalandı! Akıl almaz açıklama: "4 bina çöktü vicdanım rahat..."

Adıyaman'da yıkılan binaların müteahhidi yurt dışına kaçarken yakalandı! Akıl almaz açıklama: "4 bina çöktü vicdanım rahat..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" olarak tanımladığı Kahramanmaraş merkezli iki deprem 24 bin 617 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları sürerken Adıyaman’da yıkılan binaların 2 müteahhidi, Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş Gürcistan'a kaçarken yakalandı. Basın mensuplarının 'vicdanınız rahat mı?' sorusunu yanıtlayan Karakuş, akıl almaz açıklamalara imza attı.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen peş peşe iki deprem 10 ili yerle bir ederek bölgeyi adeta savaş alanına çevirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünyanın en büyük felaketlerinden biri" tanımladığı 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem 24 bin 617 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 80 bin 278 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.

Deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken Adıyaman’da yıkılan binaların 2 müteahhidi, Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş yurt dışına kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.

AKIL ALMAZ AÇIKLAMA: VİCDANIM RAHAT

Sağlık kontrolüne götürülen müteahhit Yavuz Karakuş basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak akıl almaz açıklamalara imza attı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü polisi, savcılıkça yürütülen soruşturma çerçevesinde deprem sonrası Gürcistan’a kaçmaya kalkışan müteahhitler Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş’u İstanbul Havalimanında yakaladı. Yavuz Karakuş ve eşi Sevilay Karakuş'un üzerinden 16 bin dolar ve 20 bin lira para çıktı.

foxb-urwcayahej.jpg

"44 BİNA YAPTIM 4 TANESİ YIKILDI VİCDANIM RAHAT"

Emniyette ilk ifadeleri alınan müteahhitler daha sonra sağlık kontrolüne götürüldü. Yavuz Karakuş, sağlık kontrolüne götürüldükleri esnada basın mensuplarının 'vicdanınız rahat mı?' sorusunu yanıtladı. Yıkılan binalar nedeniyle vicdanını rahat olduğunu belirten Karakuş "Vicdanım rahat, her şeyi usulüne göre yaptım. 44 tane bina yaptım, 4 tanesi yıkıldı. Her şey usulüne uygun." dedi

Gözaltında bulunan müteahhit karı-kocanın İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğündeki ifadelerinin alınmaya devam edileceği öğrenildi.

foxb9d3waaadja.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN