Afyon, Uşak, Manisa, Muğla ve İzmir dikkat! Kerem Ökten tarih vererek uyardı: Beklenen haber geldi, bol bol doyacaksınız

Afyon, Uşak, Manisa, Muğla ve İzmir dikkat! Kerem Ökten tarih vererek uyardı: Beklenen haber geldi, bol bol doyacaksınız

Meteorolojik kaynaklardan Türkiye için son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Ekim ayında etkili olan sıcak hava dalgası Kasım ayı ile birlikte yerini soğuk havalara bırakmış durumda. Sıcaklıklar hızla düşmeye devam ederken gözler yağışlara çevrildi. Peki Türkiye'ye beklenen yağışlar ne zaman gelecek? Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. Afyon, Uşak, Manisa, Muğla ve İzmir dikkat! O tarihten itibaren bol bol doyacaksınız.

Kasım ayı ile birlikte yurt genelinde serin hava etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıkları 4-5 derece birden düşerken gözler yağışlara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'İstanbul'a ne zaman yağmur yağacak? Yağışlar ne zaman Türkiye'ye geliyor?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Afyon, Uşak, Manisa, Muğla ve İzmir dikkat! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. Bol bol doyacaksınız! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, kuzeydoğuda yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin yüksek kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde batı, iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor.

hghghg-2023-11-07t185928-259.jpg

HAFTALIK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Meteoroloji'nin haftalık hava durumu tahminine göre; perşembe günü batıdan soğuk hava dalgası geliyor ve İstanbul ve kuzey kesimlerde kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışlar cuma günü Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de etkisini sürdürecek. Cumartesi ve Pazar günü İstanbul ve Ege'de tekrardan kuvvetli yağış hakim olacak.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KEREM ÖKTEN TARİH VERİP DUYURDU: SAĞANAK YAĞIŞLAR GELİYOR!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Ege bölgesindeki iller için yağış uyarısında bulunan Ökten, tarih verip duyurdu.

hhjjh-4.jpg

Kerem Ökten yapmış olduğu paylaşımda 12 Kasım'a dikkat çekerek, "İzmirliler Nihayet beklediğiniz, özlediğiniz yağışlar bol bol geliyor. Özellikle 12 Kasım'dan itibaren doyurucu yağışlar alacaksınız..." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN