Ahırda ölü bulunan çocuğun babası şikayetçi olmayacaklarını söyledi

Ahırda ölü bulunan çocuğun babası şikayetçi olmayacaklarını söyledi

Türkiye'nin gündemine oturan 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak'ın Şanlıurfa'da bir ahırda ölü bulunmasına ilişkin konuşan babası, "Yapılacak bir şey yok" diyerek şikayetçi olmayacaklarını söyledi.

Şanlıurfa’da 10 Haziran’da kaybolan 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak, ailesinin gönderdiği yatılı Kuran kursunun yakınlarında bir ahırda ölü bulunmuştu.

Eyyübiye ilçesine bağlı Beşat Mahallesi’ndeki kursun, Diyanet İşleri Başkanlığı’na kayıtlı olarak faaliyeti bulunmadığı ve resmiyeti olmadığı öğrenildi. Olayın Türkiye gündemine oturmasının ardından başlatılan soruşturmada yurt kapatıldı.

10Haber’den Hazar Dost’a konuşan Dakak’ın babası Abdullah Dakak, acılı olduklarını ve rahatsız edilmek istemediklerini belirterek şikayetçi olmayacaklarını dile getirdi.

“Konuşulacak bir şey yok. Taziyemiz var. Bizi arayıp rahatsız etmeyin” diyen baba, şikayetçi olup olmayacakları sorusuna ise “Yapılacak bir şey yok” diyerek yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN