Ahmet Ümit, Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı: Haydi ilk turda bitirelim

Ünlü polisiye yazarı Ahmet Ümit, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini belirterek, "Haydi ilk turda bitirelim, haydi demokrasi için Pazar günü sandığa" ifadelerini kullandı.

Türk polisiye edebiyatının önemli yazarlarından Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

''HAYDİ İLK TURDA BİTİRELİM'

Ümit, paylaştığı videoda sanatın ve sanatçının yanında olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini belirterek şu notu düştü:

"Elbette, sanatın kıymetini bilen ve sanatçının yanında olan bir Cumhurbaşkanına yani Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğim.

Haydi ilk turda bitirelim, haydi demokrasi için Pazar günü sandığa..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN