Ak Parti anket sonucu gündem oldu! Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? Anket sonuçları açıklandı

Ak Parti anket sonucu gündem oldu! Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz? Anket sonuçları açıklandı

31 Mart yerel seçimlerini geride bırakırken yeniden seçim olsa kime oy verirdiniz? sorusunun yanıtı aranmaya devam ediyor. AK Parti anket sonuçları herkese şaşkına çevirdi. AK Parti'ye oy veren seçmenlerin bir sonraki adımları merak ediliyor. İşte o anketin sonuçları…

Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz? sorusunun yanıtı aranıyor. 31 Mart yerel seçimleri tamamlanırken en çok merak edilen konulardan biri de AK Parti'ye oy veren seçmenlerin bir sonraki adımı oluyor. Metropol Araştırma tarafından yapılan anket sonuçları dikkat çekti. 31 Mart yerel seçimlerinden çıkan sonuçlar araştırılırken CHP'nin ilk defa seçimlerden lider olarak ayrılması AK Parti seçmeninin izlediği yolun tartışılmasına neden oluyor. Metropol Araştırma Kurucusu Özer Sencar, 14 Mayıs'ta AK Parti'ye oy veren seçmenin eğilimini yoklamak için yapılan araştırmanın sonuçlarını açıkladı. İşte o anketin sonuçları…

AK PARTİ SEÇMENİ KİME OY VERİYOR?

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimler ile birlikte AK Parti'ye oy veren seçmenlerin izledikleri yol dikkat çekici sonuçları da ortaya çıkardı. Araştırma doğrultusunda “Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz” sorusuna yoğunlaşıldı.

secim.jpg

Ankete katılan ve 14 Mayıs'ta AK Parti'ye oy veren seçmenlerin %5,5'i CHP'yi tercih ederken %27'lik bölümü ise kararsız seçeneğini işaretledi. Sosyal medya hesabı üzerinden anket sonuçlarını paylaşan Özer Sencar, şu ifadeleri kullandı:

“Nisan 2024 araştırmasına göre 14 Mayıs 2023’te AKP’ye oy verenlerin sadece %5.5’i bu pazar seçim olsa CHP’ye oy veririm demiş. Bunca sıkıntıya rağmen AKP’lilerin %59’u AKP diyor, %27’si de gri alanda beklemede.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN