Numan Kurtulmuş TBMM Başkanlığı için adaylık başvurusu yaptı

AK Parti ve MHP gruplarının Meclis Başkanlığı için aday gösterdiği isim Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Sekreterliğine adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için Meclis Genel Sekreterliğine bugün adaylık başvurusunda bulundu.

Kurtulmuş, konu ile ilgili açıklamalarda bulunurken, ilk olarak AKP Parti ve MHP Grup Yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Kurtulmuş, kişisel dilekçesini verdiğini söyleyerek, diğer siyasi partilere de ziyaretlerde bulunacağını açıkladı.

Kurtulmuş'un cümlelerinin satırbaşları şu şekilde:

AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri şahsımı TBMM Başkanlığı için aday gösterdiler. Bugün şahsi dilekçemi vererek süreci başlatmış olduk. Bundan sonra söz Meclis'teki 600 milletvekilinindir.

'DİĞER PARTİLERİ DE ZİYARET EDECEĞİZ'

TBMM'yi önemli günler bekliyor. 28. dönemin tarihe öncelik edecek bir Meclis olacağına inanıyorum. Türkiye'nin hedeflerini gerçekleştirmek için yasama alanında önemli adımlar atacaktır. Meclis'teki bütün milletvekili arkadaşlarımız için hayırlara vesile olmasını bekliyorum. Gün içerisinde diğer siyasi partileri ziyaret edeceğiz. Bu bir nezaket ziyaretidir. Biz isteriz ki siyasi partiler olarak parlamentoda çok farklı düşüncelerimiz olabilir ama anlayış içerisinde bu mücadeleyi sürdürmeliyiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN