AK Partili Aydemir altılı masayı hedef aldı: Ne 'rüya takım'ı, kabus takım!

AK Partili Aydemir altılı masayı hedef aldı: Ne 'rüya takım'ı, kabus takım!

AK Partili İbrahim Aydemir, CHP'li Faik Öztrak'ın, altılı masa için "rüya takım" yakıştırmasına tepki göstererek, "Ne 'rüya takımı', kabus takım. Bir kaos, karmaşa, hercümerç hali. Bu ülke bunlara teslim edilebilir mi?" diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlediği basın toplantısında altılı masayı hedef aldı. Aydemir, altılı masadaki liderlerin kavga halinde olduklarını iddia ederek, haklarında "utanılacak bir ekip" ifadesini kullandı.

'KABUSUN ADINI RÜYA KOYMUŞLAR'

Aydemir, CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak'ın, "Altılı masadaki partilerin ekonomi ekipleri, Türkiye'nin rüya takımı gibi" sözünü hatırlatarak şöyle konuştu:

"Altılı masaya 'rüya takım' diyor. Buna güler misin ağlar mısın? 'Rüya takım' dedikleriyle birbirlerine girmişler, kavga halindeler. 'Altılı masadan bir şey olmaz' diyen kendi içlerindeki isimler. 'Rüya takım' dedikleri bu mu? Rüya buysa kabus ne? Kabusun adını 'rüya' koymuşlar. Gelinen nokta, altılı masanın utanılacak bir ekip olduğunu ortaya koyuyor. Bu halleriyle gelecekler, ekonomiyi düzeltecekler. Ali Babacan'a sözüm ona bir anlam yüklüyorlar ama arka planda ona olan tenkitleri çok yüksek. Daha önce Sayın Kılıçdaroğlu'nun, Davutoğlu ile ilgili 'İpe sapa gelmez.' ifadesi var. Ne 'rüya takımı', kabus takım. Bir kaos, karmaşa, hercümerç hali. Bu ülke bunlara teslim edilebilir mi? Bir de masanın altına sakladıkları var."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN