AK Partili isimlerden 'montaj video' açıklamaları sürüyor: Montajdır, şudur budur bunlar siyasette kullanılmaz

AK Partili isimlerden 'montaj video' açıklamaları sürüyor: Montajdır, şudur budur bunlar siyasette kullanılmaz

28 Mayıs'ta cumhurbaşkanı seçimleri için adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerde Kılıçdaroğlu'nu hedef alan ve gündemde tartışmalara neden olan montaj videoya yönelik iktidardan açıklamalar sürüyor. Son olarak AK Parti Sözcüsü Çelik videoya ve tartışmalara dair "Montajdır, şudur budur bunlar siyasette kullanılmaz" dedi.

Türkiye, pazar günü sandık başına giderek cumhurbaşkanını seçecek. İkin turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu karşı karşıya gelecek. Seçime doğru son düzlüğe girilirken siyasi parti temsilcilerin açıklamaları da gündemden düşmüyor.

'AMA MONTAJ AMA ŞU AMA BU'

Geçtğimiz günlerde Erdoğan'ın gerçekleştirdiği mitinglerde Kılıçdaroğlu'nu hedef alan 'montaj video' hakkında "Kandil'dekilerle video çekimleri var, bunları yayımladılar. Ama montaj ama şu ama bu" ifadelerini kullanması büyük tepkilere neden olmuştu. Bu ifadeler üzerine iktidar tarafından peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor.

'BUNLAR SİYASETTE KULLANILMAZ'

Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NTV canlı yayınında konuya dair soruları yanıtladı. "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerinde kullanılan bir görüntü tartışma yarattı. Sayın cumhurbaşkanı tarafından da montaj olduğu ifade edildi. Sizce buna gerek var mıydı?" sorusunu yanıtlayan Çelik, "Tabi ki montajdır, şudur budur bunlar siyasette kullanılmaz" dedi.

Sözlerine devam eden Çelik, "Onlar da video hazırlıyorlar, kendilerine göre çelişkili olan durumlar için. Şunu demiştiniz bunu demiştiniz diye. Şimdi ortada bir durum var. Çıkmış Kemal Kılıçdaroğlu demiş ki, PYD, YPG bize saldırmaz bir terör örgütü değildir demiş. TOGG'u eleştirmedim demiş, eleştirmiş. Zaten bunu anlatan videoları yapıyor herkes. Gençler de bunu yapmış" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN