Kılıçdaroğlu'nu destekleyen vatandaş iktidara seslendi: Müslüman yalan söylemez

28 Mayıs’ta Türkiye, cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gidecek. Siyasi partiler çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu’na desteğiyle gündem olan vatandaş bu defa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘montaj video’ paylaşmasına tepki gösterdi. Vatandaş, "Müslüman yalan konuşmaz. Müslüman adaletli olur, hırsız olmaz" dedi.

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turu için son düzlüğe girildi. Pazar günü gerçekleşecek seçimlere yönelik siyasi partiler çalışmalarını sürdürüyor. Saadet Partili olduğu bilinen ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çalışmalarında gönüllü olan bir vatandaş geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Av. Mürşide Gizem Yıldırım, vatandaşla bir araya gelerek Kılıçdaroğlu'nu neden desteklediğini sordu.

KILIÇDAROĞLU'NU NEDEN DESTEKLEDİĞİNİ ANLATTI

Kemal Kılıçdaroğlu'nu neden desteklediği sorusunu yanıtlayan vatandaş "Vatan elden gidiyor. Topraklarımız satılıyor. Çocukların, gençlerin geleceği için ben buradayım" dedi.

'MÜSLÜMAN YALAN KONUŞMAZ'

Son günlerde Kılıçdaroğlu'nu hedef alan 'montaj videolara' da değinen vatandaş "Bu adam çok yalan söylüyor. Kılıçdaroğlu’nun resmini koymuş, arkayada da 'haydi haydi' diyor. Müslüman yalan konuşmaz. Müslüman adaletli olur, hırsız olmaz. Ne diyeyim daha başka? Allah hidayet versin bunlara. Ben kimseye beddua etmem. Rabbim onlara dönüş versin. İnşallah kazanacağız. Birinci turda aldık da hırsızladılar. İyi biliyorum bunu ben" ifadelerini kullandı.