AK Partili Reyhanlıoğlu İmamoğlu'na hakaretler savurmuştu: Kayıtlar yalanı ortaya çıkardı

Eski AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, deprem bölgesine gelen İBB Başkanı İmamoğlu'nun üzerine yürüyerek hakaretler savurmuştu. Reyhanlıoğlu'nun İmamoğlu'na "İngiliz uşağı defol" dediği görüntülerin öncesi ortaya çıktı. Görüntüler, "O bölgeden olmayan yanlarında getirdikleri kişiye mikrofon uzattılar. Burada devlet yok, çalışma yok diye yalan söylediler" diyen Reyhanlıoğlu'nun açıklamalarını yalanladığı görüldü.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesine ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Kahramanmaraş eski milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu'nun saldırısına ve hakaretlerine maruz kalmıştı. Reyhanlıoğlu'nun, İmamoğlu'na söylediği "Sen ne geziyorsun Türkiye'yi, sen İstanbul'una bak. Gelmeyin defolun, şov yapma burada defol, İngiliz uşağı defol" dedi." sözleri çok konuşulmuştu.

"PROVOKASYON YAPMALARINA TEPKİ GÖSTERDİM"

Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Reyhanlıoğlu, kendisini savunmuştu. Reyhanlıoğlu açıklamasında "İmamoğlu bir grup insanla enkaz bölgesine geldi. Ben yakınlarımın enkazdan çıkarılmasını bekliyordum. O bölgeden olmayan yanlarında getirdikleri kişiye hemen mikrofon uzattılar, o şahıs burada devlet yok çalışma yok diye her zaman yaptıkları gibi yalan söyleme başladı. Şahısa burada yaşıyorsanız bana adresini söyleyin dediğimde adres veremedi. Türkiye in her yerinden gelen iş makinaları AFAD ekipleriyle harıl harıl çalışma yapılırken onların provokasyon yapmalarına tepki gösterdim. Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın...' demişti.

GÖRÜNTÜLERİN ÖNCESİ ORTAYA ÇIKTI

Reyhanlıoğlu'nun İmamoğlu'na "İngiliz Uşağı" dediği görüntülerin öncesi ortaya çıktı. Görüntülerde Reyhanlıoğlu'nun, İmamoğlu'nun konuştuğu bir depremzedeye "Sen buralı mısın? Şov yapmayalım. Buraya şova gelmeyin" deyip adresini sorduğu görüldü. Depremzede ise Reyhanlıoğlu'na, "Buralıyım. Burada oturuyorum. Şov yapmıyorum. Eşim şu anda enkaz altında. Şov yapan sensin" yanıtını verdi. İmamoğlu, depremzedelerle konuşurken Reyhanlıoğlu yanlarına geliyor ve "Şov yapmayalım, şov yapmayalım" diyerek bağırmaya başlıyor. İmamoğlu ise yanındaki depremzedelere "Normal değil, bırakın" diyerek kendileriyle ilgilenmeye devam ediyor.

Görüntüler, "O bölgeden olmayan yanlarında getirdikleri kişiye mikrofon uzattılar. Burada devlet yok, çalışma yok diye yalan söylediler" diyen Reyhanlıoğlu'nun açıklamalarını yalanladığı görüldü.

İmamoğlu, daha sonra yaptığı açıklamada Reyhanlıoğlu'nun tepkisi için "Oraları olmadım, saçma sapan bir durum, ‘Normal değilsin abla’ dedim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (29)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
29 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN