AK Partili Sefa Şahin'den 'hükümet istifa' sloganı atan taraftara hakaret dolu sözler

AK Partili Sefa Şahin'den 'hükümet istifa' sloganı atan taraftara hakaret dolu sözler

İzmir AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında yapılan "hükümet istifa" tezahüratında bulunan taraftarlara hakaret ederek tepki gösterdi: Paralı köpekler, satılmış şerefsizler. Sizin için güneş doğmayacak.

Maraş depreminin ardından afet bölgelerine zamanında ve etkili müdahale edemediği gerekçesiyle Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerinden yükselen "Hükümet istifa" sloganına bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin'den geldi.

Taraftara hakaret dolu ifadeler kullanıp tehdit eden Şahin'in Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

'SİZİN İÇİN GÜNEŞ HİÇBİR ZAMAN DOĞMAYACAK'

''Çapulculara diyorum ki, “Hadi ordan ulan…

Bunlar hiç bir kulübümüzün gerçek taraftarları değildir. Paralı köpekler, satılmış şerefsizler, operasyon çocuklarıdır. Hesap vereceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Her fırsatta Türkiye’ye olan düşmanlıklarını dile getiren örgütlerin ülke içinde kullanışlı aparatları, operasyon çocukları, sizin için güneş hiçbir zaman doğmayacak. Devlet hesap sorar!''

Tribündeki protestoların ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli ile yardımçısı Semih Yalçın'ın ardından ç ok sayıda MHP'li ve AK Partili isim Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiklerini açıklamıştı. Bahçeli maçların seyircisiz oynanması gerektiğini de belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN