AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki saldırıda yeni görüntüler: İşte kare kare o anlar

AK Parti'nin seçim çalışması sırasındaki saldırıda yeni görüntüler: İşte kare kare o anlar

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında yaşanan silahlı saldırıda yaralanan kadının vurulma anına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Saldırının gerçekleştiği anları gösteren görüntülerde, sokakta yürüyen kadının, silahlı saldırganların açtığı ateş sonucu aniden yere düştüğü görülüyor.

AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında meydana gelen saldırıda yaşanan vurulma anlarına dair yeni görüntüler ortaya çıktı.

8671085

Adana'da düzenlenen "Mardinliler Buluşması" programı sırasında, bir dernek binasında gerçekleşen etkinlikte, AK Parti adayı Yeniay ve beraberindekiler, beyaz bir araçtan gelen silahlı saldırıya maruz kaldı. Saldırganlar, tabanca ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırının ardından hızla kaçarken, olay yerinde bulunan ve saldırıdan etkilenen bir kadın yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

8671086

Yaralanan kadının kimliği tespit edildi ve Ebru Güneş olduğu belirlendi.

8671087

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, saldırganların araçtan ateş açmasıyla birlikte sokakta yürüyen Güneş'in aniden vurulup yere düştüğü görüldü. Silah seslerinin yankılandığı sokakta, çevredeki insanların panik içinde kaçışması, saldırı anının dehşetini gözler önüne sererken, araçların etrafında korunmaya çalışan vatandaşlar da korku dolu anlar yaşadı.

8671088

Güvenlik kamerası görüntülerindeki başka bir detay ise, saldırıya uğrayan araçların kaçışının ardından elinde silah bulunan bir kişinin saldırganların peşinden koşması ve daha sonra elinde uzun namlulu silah olan başka bir kişinin de saldırganların kaçtığı yöne doğru gitmesi oldu.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Olayın ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıyla ilgili geniş çaplı operasyonlar düzenlendiğini ve 57 ayrı adreste yapılan operasyonlarda 3 ruhsatsız silahın ele geçirildiğini açıkladı. Saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken, kamuoyunda büyük endişe ve infial yaratan bu olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması bekleniyor.

YORUMLAR (3)
3 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN