Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin ve motorin fiyatları son durum, 28 Mart güncel akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin ve motorin fiyatları son durum, 28 Mart güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Neredeyse her hafta zamlanan veya indirime giden akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından günlük olarak merak ediliyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kuruna göre dalgalanmalar yaşayan akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar oluyor. Peki 28 Mart güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

BENZİN VE MOTORİN GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan her gelişme gündemde yer almaya devam ediyor. Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte uçuk fiyatlara yükselen akaryakıt otomobil sahiplerine isyan ettirdi. Sürekli olarak zam ve indirim haberleri ile gündemde yer alan akaryakıt fiyatlarını araç sürücüleri takip edemez hale geldi.

Pandemi dönemiyle ve Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte yükselen akaryakıt fiyatlarında indirim olup, olmadığı merak ediliyor. Dolar ve brent petrol varil fiyatında yaşanan hareketlilik ile birlikte akaryakıt fiyatları gündemde yer aldı.

ABD'de yaşanan banka krizleri ile birlikte değer kaybeden brent petrol varil fiyatı 76 dolara kadar gerileme kaydetti. Yaşanan düşüş ile birlikte indirim beklentisi oluştu. Fakat dolar farkında yaşanan artış ile birlikte indirim beklentisi yerin zam da alabilir.

akaryakita-buyuk-zam.jpg

BENZİN FİYATLARINDA İNDİRİM VAR MI?

Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan gelişmeler ise kısa sürede sürücülerin gündeminde yer alıyor. Araç sahipleri, akaryakıt istasyonlarına gitmeden hemen önce akaryakıt fiyat araştırması yapıyor. Brent petrol varil fiyatı ve dolar kuru ile doğrudan orantılı olan benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz günlerde indirim yapılmıştı.

Dolar kurunda ve brent petrol varil fiyatında yaşanan sabitlik ile birlikte indirim veya zam haberine dair henüz bir açıklama gelmedi. Benzin fiyatlarında geçtiğimiz günlerde gelen indirim ile birlikte motorin fiyatlarında da henüz bir detay paylaşılmadı.

fa6j3edwyaa2ntv.jpg

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 21,31 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 21,35 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,43 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 20,49 TL

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin litre fiyatı: 21,75 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 20,89 TL

İZMİR GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin litre fiyatı: 21,73 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,97 T

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN