Akaryakıt zamlara doymuyor! Brent petrol uçtu yeni zamlara yol göründü: İşte 26 Ocak benzin, motorin, LPG fiyatları

Akaryakıt zamlara doymuyor! Brent petrol uçtu yeni zamlara yol göründü: İşte 26 Ocak benzin, motorin, LPG fiyatları

Akaryakıt zamları doymak bilmiyor! Her geçen değişen akaryakıt fiyatlarına bir zam daha yolda! O tarihten önce depolarınızı fullemeyi unutmayın. Brent petrol uçtu yeni zamlara yol göründü. İşte 26 Ocak benzin, motorin, LPG fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar durulmadan devam ediyor. Araç sahiplerini bezdiren akaryakıt zamlarına ardı arkası kesilmeden bir yenisi ekleniyor. Ortadoğu'daki gerilim ve Kızıldeniz'deki gelişmelerin etkisiyle her geçen gün artan Brent petrol fiyatları, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyor.

YENİ AKARYAKIT ZAMMI KAPIDA

1-litre-mazot-fiyati-ne-kadar1.webp

Önceki gün 80 dolarla günü kapatan Brent petrol, bugün 2 dolar daha artarak uluslararası piyasalarda 82,04 dolardan işlem görmeye başladı. Bu yükseliş, benzin, motorin ve LPG fiyatlarına üst üste zamlar olarak yansıdı.

Motorin fiyatlarına 1 TL 15 kuruş, benzine ise 1 TL 46 kuruş zam yapıldı. Ancak akaryakıttaki zam dalgası henüz durmuş değil. Gelecek hafta için yeni bir zam öngörülüyor

NE KADAR ZAM GELECEK?

Küresel piyasalarda ürün fiyatları yükselmeye devam ederse, motorine salı veya çarşamba günü 1 TL dolayında zam gelebileceği tahmin ediliyor. Hatta duruma göre bu zammın daha fazla olabileceği düşünülüyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

1-litre-mazot-fiyati-ne-kadar.webp

İSTANBUL AVRUPA YAKASI:

Benzin: 38.34 TL

Motorin: 40.28 TL

LPG: 20.28 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI:

Benzin: 38.25 TL

Motorin: 40.21 TL

LPG: 20.20 TL

ANKARA:

Benzin: 38.97 TL

Motorin: 40.98 TL

LPG: 20.15 TL

İZMİR:

Benzin: 39.19 TL

Motorin: 41.18 TL

LPG: 20.00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN