Akılalmaz olay! 1 tonluk otomobilini duvara astı, sebebi daha da şaşırttı

Antalya'da yaşayan Mehmet Aydın, kaza yaptığı otomobilini cezalandırmak istedi. Akılalmaz bir yöntem seçen Aydın, aracını iki katlı müstakil evinin çatısından halatla binanın dışına astı. 1 ton ağırlığındaki otomobilin binaya asılı olduğunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Tuhaf olay Antalya'nın Alanya Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii'nde yaşandı. 47 yaşındaki Mehmet Aydın, geçtiğimiz günlerde otomobiliyle kaza yaptı. Kazanın ardından Aydın otomobiline ceza vermek isteyen Aydın otomobilini binanın önünde dört gün bekletti. Daha sonra otomobilini vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla ile binanın dışına astı. Aydın, "Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde." sözleriyle aracını suçladı. Yaklaşık bir ton ağırlığındaki otomobili duvarda asılı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

1-007.jpg

'KAZA YAPMADIM, ARAÇ DUVARLARA ÇARPTI'

Görenleri hayrete düşürecek şekilde duran otomobilinin kazaya karışmadığını iddia eden Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle otomobilini iple asarak bir ceza verdiğini söyledi. Aydın, otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini de belirtti.

ggg.jpg

'ARIZA KİMDE DİYE DÜŞÜNDÜM, ARIZA ARABADA'

Otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu zaman merdivenle çıktığını söyleyen Aydın, otomobilin kimseye zararının olmadığını ifade etti.

uuuu.jpg

Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilere " Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var" diyerek yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN