Aksaray Konya yolunda kar nedeniyle ulaşım durdu

Aksaray Konya yolunda kar nedeniyle ulaşım durdu

Aksaray’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle Aksaray- Konya karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Aksaray genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Aksaray- Konya karayolu tüm araçları kapsayacak şekilde çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri Konya yolunda güvenlik önlemleri aldı. Konya istikametine yolu trafiğe kapatan trafik ekipleri, sürücüleri uyararak araçlarını tesis ve yol kenarlarındaki ceplere çektirdi. Kar yağışıyla beraber tipi ve buzlanmanın etkili olduğu Konya yolunda güvenlik önlemleri sürerken, kent merkezinde de kar yağışı devam ediyor.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN