Akşener: Bundan sonra elif olacağım

Akşener: Bundan sonra elif olacağım

İYİ Parti lideri Akşener yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e ziyarette bulundu. Burada, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret eden Akşener, karanfil bıraktı. İzmir İl Başkanlığı tarafından elif plaketi verilen Akşener "İzmir teşkilatı elif olmamı istiyor bundan sonra elif olacağım" ifadelerini kaydetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri sonrası 30 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için il, ilçe teşkilatlarını ziyarete başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Edirne’de Trakya bölgesindeki teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Akşener, bugün İzmir’e gitti.

ANIT MEZARA KARANFİL BIRAKTI

Meral Akşener, İzmir'de Zübeyde Hanım Anıt Mezarı’nı ziyaret etti. Partililer tarafından karşılanan Akşener, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı’na karanfil bıraktı.

'BUNDAN SONRA ELİF OLACAĞIM'

Akşener, daha sonra İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Akşener’e çeşitli simgesel hediyeler takdim etti. Bezircioğlu, Arapça’daki elif harfinin olduğu plaketi verirken “Genel başkanımızın duruşu gibi elif gibi bu hediyeyi kendisine takdim ediyorum” dedi. Akşener de “İzmir teşkilatı elif olmamı istiyor bundan sonra elif olacağım” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN