Akşener'den 'deprem' açıklaması: Bugün devletin sesini duyma günümüz

İYİ Parti lideri Akşener, 10 ili vuran 7.7'lik deprem felaketine ilişkin yaptığı açıklamada "Türkiye’nin çeşitli yerlerinden yola çıkmış ekiplere kolaylıklar diliyorum. Arkadaşlarımızı bu şehirlere görevlendirdik. Milletvekili arkadaşlarımız, yola çıkmaya başladılar. Bugün, devletin sesini duyma günümüz. Bugün hepimizin susma günü" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah saat 04.17'de meydana gelen ve 10 ilde yüzlerce can kaybına neden olan 7.7 büyüklüğündeki depreme ilişkin parti genel merkezinde basın açıklaması yaptı.

Akşener, şunları söyledi:

"1999’da Kocaeli depremini yaşamış bir insan olarak gerçekten çok zor bir iklim zamanında oldu; kış mevsiminde… Allah hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza rahmet etsin. Yaralılarımıza da inşallah şifa versin.

'BUGÜN HEPİMİZİN SUSMA GÜNÜ'

Bugün, devletimizin sesini duyma günümüz. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden yola çıkmış ekiplere kolaylıklar diliyorum. 10 ilimiz, bu işten zarar gördü. Oralarda çalışan devlet görevlilerimize, ekiplerimize kolaylıklar diliyorum ve il ve ilçe başkanlarımızdan sürekli bilgi alıyoruz. Arkadaşlarımızı bu şehirlere görevlendirdik. Milletvekili arkadaşlarımız, yola çıkmaya başladılar. Bugün, devletin sesini duyma günümüz. Bugün hepimizin susma günü. Allah, yardımcımız olsun.

'GÜRÜLTÜLERLE GİDİNCE DİKKAT ÜZERİNİZE ÇEKİLİYOR'

Ben İzmit depreminden biliyorum. Gürültülerle gittiğiniz zaman o dikkat sizin üzerinize çekiliyor. Belki birçok şeye engel olma ihtimaliniz oluyor. Arkadaşlarımız gittiler. Bir kısmı yola çıktı; bir kısmı yola çıkmak üzere elbette ben de gideceğim ama saati, zamanı onlar söyleyecek. Tekrar bir daha böyle bir felaket yaşatmasın milletimize."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN