Akşener’den Erdoğan’ın izlettiği montaj videoya tepki: Başka bir ülkede olsa mahkemelik olur

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın meydanlarda izlettiği montaj videoya tepki verdi. Akşener, “Bir cumhurbaşkanının bizim namusumuzun, şerefimizin, güvenliğimizin korunmasından yükümlü olan bir cumhurbaşkanının yalan söylemesi, iki tuzak kurması, üç iftira atması kabul edilemez. Bu korkunç bir şey. Başka bir ülkede olsa mahkemelik olur” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı Fox TV canlı yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın miting meydanlarında izlettiği ve sonrasında montaj olduğunu itiraf ettiği videolar hakkında konuştu.

Akşener Erdoğan için, “Şerefimizden, güvenliğimizden sorumlu seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'nın; yalan söylemesi, tuzak kurması, iftira atması kabul edilemez!” dedi.

'AKIL SAĞLIĞI BOZUK BİR SİSTEM BU'

Akşener’in konuşmasının satır başları şöyle:

“Ya şimdi bakın bana hem PKK’lı deniyor kardeşim hem de faili meçhulcü. Ya akla zarar. Diyarbakır’a gidiyorsunuz faili meçhulcüyüm, Van’da faili meçhülcüyüm. Ankara’da, İstanbul’da da PKK’lıyım.

Ya bir kişide bu olmaz. Yani gerçekten akıl sağlığı bozuk bir sistem bu ama kaçamıyorsunuz onu anlatmaya çalıştım.

‘BAŞKA BİR ÜLKEDE OLSA MAHKEMELİK OLUR’

Bir Cumhurbaşkanı’nın böyle montaj işlere tevessül etmesi, böyle işlere karışması, böyle konuları bir de kalkıp göstermesi, yalan konuşması; bizim hepimizin, sizin, benim, Sayın Kılıçdaroğlu’nun; seçilmiş bir cumhurbaşkanı bu güçle, şu güçle, şu imkanlarla her şeye, her şeyi yapmaya muktedir bir cumhurbaşkanının bizim namusumuzun, şerefimizin, güvenliğimizin korunmasından da aynı zamanda yükümlü, görevli olan cumhurbaşkanının bir yala söylemesi, iki tuzak kurması, üç iftira atması kabul edilemez. Bu korkunç bir şey. Başka bir ülkede olsa mahkemelik olur.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN