Akşener'in eski basın danışmanından İmamoğlu'na şarkı: Helali hoş olsun

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in eski basın danışmanı Murat İde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısı hazırladı. 2023 Kasım ayında Kürşad Zorlu tarafından İYİ Parti'deki görevinden alınan İde, şarkıyı "Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı. Helali hoş olsun" sözleriyle paylaştı.

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana Genel Başkan Meral Akşener’in basın müşavirliği görevini yürüten Murat İde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için seçim şarkısı hazırladı. Şarkı, "Gözlerin kapalı dinle İstanbul" başlığıyla İBB sosyal medya hesabından paylaşıldı.

'GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR, HİÇ YORULMADAN'

Şarkı, "Gece gündüz çalışıyor hiç yorulmadan, ne tehdit, ne davalardan hiç usanmadan, geçmişten geleceğe uzanan yollardan, cesaretle yürüyor bak İmamoğlu" sözleri de yer aldı. İmamoğlu'nun konuşmalarına da yer verilen şarkının klibinde İBB'nin 5 yılda imza attığı projelerin görüntülerine yer verildi.

Seçim şarkısını sosyal medya hesabından paylaşan Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, "Bu güzel seçim şarkısını Başkanımız Ekrem İmamoğlu için hazırlayıp, hediye eden @Murat_ide’ye teşekkürler" dedi.

Ongun'un paylaşımını alıntılayan İde de "Gözlerin Kapalı Dinle İstanbul.. Beş yıllık şahitliğimin ürünüdür bu şarkı.. Helali hoş olsun.." sözleriyle yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN