Alışverişinizin 400 TL'si Halkbank'tan! Paranız hesabınıza geri yatıyor: Harcarken kazandıran kampanya...

Alışverişinizin 400 TL'si Halkbank'tan! Paranız hesabınıza geri yatıyor: Harcarken kazandıran kampanya...

Halkbank tarafından milyonlarca müşterisine müjdeli haber duyuruldu. Başlatmış olduğu kampanya ile birlikte müşterilerine harcarken kazandırıyor. Alışverişleri keyifli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte para iadesi için yapmanız gerekenler...

HARCARKEN KAZANDIRAN KAMPANYA

Son yıllarda yükselen enflasyon ile birlikte bankalar tarafından sık sık kampanyalar duyurulmaya devam ediliyor. Bankalar tarafından açıklanan birçok kampanya ile birlikte geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara müjdeli haberler veriliyor.

Müşterilerine kampanyalar ile avantaj sağlayan bankalar kredi, kredi kartı, nakit avans ve daha birçok kampanyanın altına imza atıyor. Halkbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında ise puan sistemi ile müşterilerine destek kampanyası başladı. Tüketicilere destek kampanyası başlatan Halkbank, Paraf Kart üzerinden üst üste kampanyalar duyurmaya devam ediyor.

Kampanya kapsamında alışveriş yapan müşteriler Paraf Para kazanabilecek. Halkbank tarafından alışveriş yapan müşterilerine harcarken kazandıran kampanya çerçevesinde katılım sağlayanlara 400 TL tutarında Paraf Para hediyesi verecek.

para-elden-ele-tl.webp

2000 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME

Halkbank tarafından başlatılan kampanya ile birlikte müşterilere en az 400 TL, en fazla ise 2000 TL tutarında iade yapılıyor. Kampanyadan faydalanmak için öncelikle başvuruda bulunmanız gerekir.

Kampanyaya katılım için 3404'e kısa mesaj atabilirsiniz. Belirtilen numaraya atacağınız mesajda harcama sözü vererek ne kadar olduğunu belirtmeniz gerekir. Ayriyeten kredi kartının son 6 hanesini de yazmanız isteniyor. Örnek bir başvuru mesajına ise şu şekilde;

Harcama sözü 2000 TL, kredi kartının son 6 hanesi "000000" olması halinde "2000 000000" şeklinde mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

ynt1fy-x.jpg

HALKBANK ÖDEME DETAYLARI

Halkbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında 5000 TL harcama sözü veren müşteriye 400 TL geri ödeme yapılıyor. 10000 TL harcama sözü için 1000 TL Paraf Para ödemesi, 15000 TL ve 20000 TL harcama sözü verenlere 2000 TL ödeme yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN