Sevgilisinden ayrılınca hayır işledi: 'Allah kurtardı' yazılı pankartla lokma dağıttı

Sevgilisinden ayrılınca hayır işledi: 'Allah kurtardı' yazılı pankartla lokma dağıttı

Maltepe'de yaşayan ve sevgilisinden ayrılan Kadir Sarıca, "Allah kurtardı" pankartıyla lokma döktürüp, dağıttı. Sevgilisi Ayşenur Ç.'nin kendisini 350 bin TL dolandırdığını iddia eden Sarıca, "Yaklaşık bir sene boyunca kendisine maddi destek verdim. Gündelik hayatındaki masrafları, çocuğunun masrafları ve benzeri konularda harcamalar yaptım. Karşılığında ise nankörlük gördüm." dedi.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde yaşayan Kadir Sarıca, yaklaşık bir yıl boyunca birlikte olduğu sevgilisi Ayşenur Ç. tarafından terk edilmesinin ardından büyük bir şok yaşadı. Altı ay boyunca sevgilisine ulaşamayan Sarıca, sonunda sevgilisinin arkadaşının aracılığıyla dolandırıldığını fark etti. Ayşenur Ç.'nin işsiz olduğu dönemde kendisine ve çocuğuna maddi manevi destek olduğunu belirten Sarıca, sevgilisi tarafından 350 bin TL dolandırıldığını iddia etti.

9325637.jpg

'ALLAH KURTARDI' PANKARTIYLA LOKMA DAĞITTI

Evlenmeden önce sevgilisinin gerçek yüzünü gördüğünü söyleyen Kadir Sarıca, bu durumu "Allah kurtardı" pankartıyla kutladı. Vatandaşlara hayır lokması dağıtan Sarıca, "Kendisinden kurtulduğum için hayır lokması dağıtıyorum." dedi.

9325638.jpg

'İŞİN SONUNDA ALDATILDIĞIMI VE KULLANILDIĞIMI ÖĞRENDİM'

Dolandırıldığını öğrendikten sonra yaşadıklarını anlatan Sarıca, "Tanışmış olduğum hanımefendi evlenme vaadiyle bir sene boyunca tüm masraflarını bana karşılattı. İşin sonunda aldatıldığımızı ve kullanıldığımızı öğrendik. Bu durumu hanımefendinin kendi arkadaşından bizzat öğrendim. Kendisine ulaşmaya çalıştığımda ise telefonlarıma çıkmadı. Ne ailesine ne de kendisine ulaşabiliyorum. Sırra kadem basmış durumdalar. Ben de artık kendisinden kurtulduğum için hayır lokması dağıtıyorum." diye konuştu.

9325640.jpg

'350 BİN TL KAYBIM VAR'

Ortalama 350 bin TL kaybı olduğunu ifade eden Sarıca, "Yaklaşık bir sene boyunca kendisine maddi destek verdim. Gündelik hayatındaki masrafları, çocuğunun masrafları ve benzeri konularda harcamalar yaptım. Karşılığında ise nankörlük gördüm." dedi.

9325641.jpg

Yaşadığı olaydan ders çıkaran Sarıca, diğer erkeklere seslenerek, “Erkeklere şu mesajı vermek istiyorum; kesinlikle fedakarlık yapmayın” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN